رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

مخبر: پایانی جز شهادت برای شهید حیدری متصور نبود

مخبر: پایانی جز شهادت برای شهید حیدری متصور نبود محمد مخبر گفت: وقتی در مسیر زندگی و اهدافی که شهید حیدری برای رسیدن به آنها تلاش می‌کرد، دقت می‌کنیم در می‌یابیم که پایانی جز شهادت برای او متصور نبود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر، مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب با حضور در منزل شهید دکتر حیدری با خانواده شهید دیدار و گفتگو کرد.

 

مخبر در این دیدار که دوشنبه شب انجام شد، روحیه مقاومت و بشردوستی دکتر حیدری را ستود و تصریح کرد: شهادت وی لکه ننگ دیگری بر دامان صهیونیست‌هایی است که بی‌توجه به همه قوانین بین‌المللی و وجدان بشری، در این حملات خونین حتی به پزشکان و کادر درمان از همه ملیت‌ها نیز رحم نمی‌کنند.

 

وی افزود: ناکارآمدی سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری در این رویداد تلخ بار دیگر اثبات شد و رفتار دوگانه کشورهای غربی هم نشان داد که برای ترور عضوی از کادر درمان و یک پزشک داوطلب هلال احمر نیز هیچ صدایی از آنها بلند نمی‌شود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به روش زندگی و خدمات آن شهید، تاکید کرد: وقتی در مسیر زندگی و اهدافی که شهید حیدری برای رسیدن به آنها تلاش می‌کرد، دقت می‌کنیم در می‌یابیم که پایانی جز شهادت برای او متصور نبود. او در جای درست تاریخ ایستاده بود و نامش به نیکی در ذهن ملت‌های مقاوم ایران و لبنان باقی خواهد ماند.

 

مخبر با اشاره به وصیت نامه دکتر حیدری افزود: او بالاخره به آرزوی همیشگی‌اش که شهادت بود رسید و همانطور که می‌خواست در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب دفن شد و این آرزوی همه کسانی است که در طول حیات خود محضر امام (ره) را درک کرده‌اند و عاشقانه او را دوست داشتند.

 

وی با تقدیر از روحیه مستحکم خانواده و فرزندان شهید اظهار داشت: شش فرزند به‌جای مانده از وی یادگارانی ارزشمند برای هر دو ملت ایران و لبنان هستند که می‌توانند مسیر روشن آن شهید عزیز را ادامه دهند.


در این دیدار که همسر و فرزندان شهید حیدری حضور داشتند، برادر وی به ذکر خاطراتی از آن شهید و نحوه شهادت ایشان پرداخت.

 

گفتنی است دکتر علی حیدری رزمنده و مجروح جنگ تحمیلی بود که پس از فارغ‌التحصیلی در رشته پزشکی از دانشگاه شهید بهشتی عازم لبنان شد و از سال ۱۳۷۶ در آن کشور حضور داشت. او در سالهای اخیر مدیریت یکی از بیمارستان‌های این کشور را بر عهده داشت. وی که از جمله پزشکان داوطلب هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نیز به شمار می‌رفت، چندی پیش در پی حمله تروریستی صهیونیست‌ها در بیروت به شهادت رسید./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار